About us

Jori Veldhuizen

Owner & artist

“Van kinds af aan ben ik gepassioneerd door de wereld van goochelen en circus. Ik wilde mijn passie combineren met andere artiesten, zodat we een grotere beleving konden creëren voor evenementen, zo ben ik gestart met Circo di Strada. Als zowel ondernemer als artiest ben ik veelzijdig. Juist die combinatie maakt mijn werk ultiem, als artiest sta ik direct in contact met het publiek en de collega artiesten, daarnaast kan ik door direct contact met de klant inspelen op de wensen van het evenement."

Jori Veldhuizen Owner Circo di Strada In

Vera Weber

Creative manager & artist

"Als creatief manager beheer ik het atelier en zorg ik voor de fotografie. In het atelier ontwerp ik de kostuums, maskers en denk ik op artistiek gebied mee over de nieuwe parades. Daarnaast ben ik zelf ook artiest. Ik ben gek op dans en beweging, zelf uitvoerend en om naar te kijken, ik denk daarom ook mee over de choreografie van de diverse parades.”

Vera Weber Circo di Strada.jpg

Circo di Strada

The company

Circo di Strada, opgericht in 2015, is een bedrijf dat unieke circusparades ontwikkeld en aanbiedt om (inter)nationaal te spelen op veelal grootschalige evenementen.

 

Circo di Strada ontwikkelde al vier diverse en belevenisvolle circusparades, twee nieuwe parades zijn in ontwikkeling. Het zijn kleurrijke, positieve circus performances die uniek zijn. De performances treden de laatste jaren op over de hele wereld.

 

Jori en Vera werken iedere dag met veel passie aan dit bedrijf. In de performances spelen vele artiesten, elk met hun eigen disciplines binnen circus, theater en dans.

Lees hier meer over de diverse parades.

Circo di Strada International performanc

As a team, we are very proud of our (international) references, please take a look at it here. We are always happy to help you, please get in touch with us and we personally help you with your wishes and questions.

Interested in the performances of Circo di Strada for your event?
Please get in touch with us!

© 2020 - Circo di Strada

Logo Circo di Strada - The Netherlands.j

Circo di Strada

International performances from the Netherlands
Walkacts - Parades - Roaming entertainment

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram