top of page
Search

20 shows in 2,5 week!

Dat was 2,5 week KNALLEN!

De afgelopen 2,5 week heb ik zo’n 20 shows gespeeld, schitterden we met onze Circusparade Circo di Strada in Frankrijk & Attractiepark Toverland én is hard gerepeteerd voor een nieuwe performance!

Foto: Showman Feest Show - Kindershow vol

magic & circus


Het lijkt wel alsof de afgelopen twee jaar nu in een zeer korte tijd worden ingehaald. Een mega inhaalslag is gaande bij de evenementen, parades en dit geldt ook voor de shows die ik speel op basisscholen. Ondanks erg lange dagen, kan ik enorm genieten om die lach weer op het gezicht van mijn publiek te kunnen toveren.


Op diverse basisscholen en (kinder)evenementen heb ik de afgelopen tijd mijn shows vertoond, met name de Magic Traffic Show (thema Verkeer) en de Showman Feest Show worden op dit moment veelvuldig ingezet. Elke show ga ik samen met een technicus op pad om van elke locatie op school (bijv. een sporthal) een theater te bouwen. De opbouwtijd van het decor duurt zo’n twee uur, maar dan staat er ook een grote beleving, waar elke leerkracht keer op keer verbaasd van staat en de leerlingen volledig door betoverd worden. En dan moet de show nog beginnen :).


Naast de shows komen de boekingen van onze Circusparades ook steeds meer terug. Zo hebben we duizenden mensen vermaakt tijdens een grote parade in FRANKRIJK en was Circo di Strada onderdeel van het festival Toverland Live in Attractiepark Toverland. Deze avond waren wij met 14 personen (12 artiesten en 2 crewleden) te gast in dit fantastische themapark, zodat onze performance de hele avond doorlopend met twee teams te aanschouwen was door het publiek. De duizenden lichtjes van onze verlichte kostuums konden deze avond weer schitteren!


De afgelopen tijd is er elk vrij uurtje achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe performance. Het belooft een nieuwe toffe act te worden, gespeeld door 10 artiesten. Deze nieuwe parade bevat nieuwe unieke skills en nieuwe vette kostuums. Maar voordat het zover is moet er veel gerepeteerd, geklust en geverfd worden. We kijken uit naar de geplande internationale première!


Een grote inhaalslag… Ruim twee weken lang dagelijks knallen!

En nu…? De volle agenda gaat de komende tijd nog volop door!

Zo spelen wij komende zondag bij een evenement in België waar 100.000 toeschouwers verwacht worden, ben ik maandag betrokken bij toffe opnames van een commercial en is het dinsdag weer showtime met de Magic Traffic Show! Heerlijk!


Mijn entertainment is gesplitst in twee bedrijfstakken. Meer info kun je vinden op:

www.showman.nl (magic shows & thema voorstellingen)

www.circodistrada.com (internationale circusparades & walkacts)


#showman #voorstelling #schoolvoorstelling #kindershow #verkeer #voorstellingverkeer #feestshow #kindertheater #kindervoorstelling #goochelaar #kindergoochelaar

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page