top of page

Hong Kong - Big Parade & TV

Circolation Circusparade Circus Parade.jpg

155.000

TOESCHOUWERS (én 1,5 miljoen TV kijkers)

Circolation circus parade roaming entertainment.jpg

Circolation in Hong Kong

In het levendige Hong Kong wordt een van 's werelds grootse parade gehouden. Tijdens deze indrukwekkende optocht deed ook de circusparade Circolation mee, die de skyline van hoge gebouwen als adembenemend decor gebruikte. Uitgevoerd door 12 zeer getalenteerde artiesten van Circo di Strada, brachten zij met Circolation een spectaculaire show met steltlopers, jongleurs, acrobaten, acrowheel en eenwielfietsers.

Langs de route werden de artiesten enthousiast aangemoedigd door 155.000 toeschouwers, terwijl nog eens 1,5 miljoen kijkers wereldwijd thuis voor de televisie deelnamen aan het spektakel. De combinatie van kleurrijke kostuums, verbazingwekkende stunts en de energie van de artiesten creëerde een onvergetelijke ervaring. De parade bracht een feestelijke sfeer in de stad, waarbij het publiek zichtbaar genoot van de Nederlandse circusparade.

Het evenement onderstreepte opnieuw de universele kracht van een parade, die mensen van over de hele wereld samenbrengt voor een gedeelde ervaring van verwondering en vreugde.

bottom of page